Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd.

Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ποιότητα της Νίκαιας

—— George

Ο επαγγελματίας και η παράδοση εγκαίρως, με θεραπεύουν καλό.

—— Πάτρικ

Εργάζεται τέλεια!

—— Khalid

Ευχαριστώ για τα καλά σας εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Άριστη κατάρτιση και τεχνολογική στήριξη που με βοηθάει πολύ.

—— Κεντ Rosal

Παρακαλώ αναπτύξτε περισσότερο συμπαθητικό ανελκυστήρα και με τις καλύτερες τιμές, έτσι μπορούμε να πωλήσουμε τον ανελκυστήρα σας σε περισσότερους πελάτες και να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες αγορές. Σας ευχαριστούμε.

—— Khalid Abu Hasera

Ο κ. Sen είναι συμπαθητικό άτομο, με βοηθά πολύ, ευχαριστίες γιατί μας δίνετε γρήγορα το respone και μας σώζετε πολλές φορές. καλή εργασία!

—— Veerappa Sivakumar nainar

Είμαι Online Chat Now

Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd.
Εργοστάσιο JCYC ηλεκτρικά κυματίζει Μηχανή ανελκυστήρων Καροτσάκι ανελκυστήρων Ευρωπαϊκή Canton Fair Επαγγελματικοί πελάτες
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : JCYC
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1991
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Η Co. μηχανημάτων γερανών ShanYan Chongqing, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1991 ως ιδιόχρηστη κινεζική επιχείρηση και έχει αναπτυχθεί σε μια ιδιαίτερα σεβαστή ειδική επιχείρηση με μια ισχυρή φήμη ως καινοτόμοι, κατασκευαστές και διανομείς της ανύψωσης των μηχανημάτων.

Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Τα προϊόντα μας είναι: Ηλεκτρικοί ανελκυστήρες σχοινιών καλωδίων εμπορικών σημάτων JCYC, ηλεκτρικοί ανελκυστήρες αλυσίδων, χειρωνακτικοί ανελκυστήρες αλυσίδων, ηλεκτρικό βαρούλκο, γερανοί γεφυρών, γερανοί ατσάλινων σκελετών και γερανοί φλόκων.

Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η επιχείρησή μας έχει χτίσει τη φήμη για 20 έτη, απόκτησε τη SGS ISO 9001, CSA GS και CE πιστοποίηση, σημάδι CE και πολλοί άλλοι εσωτερικοί γερανός και πιστοποιήσεις ανελκυστήρων ειδικά για την όγδοη κινεζική εθνική νίκη βραβείων ιδρύματος. Αυτοί βεβαίωσαν τη συνεχιμένος επιτυχία του γερανού ShanYan για να υπερβούν τα παγκόσμια πρότυπα καθώς επίσης και τον πρωτοπόρο στους ανυψωτικούς εξοπλισμούς στο μέλλον.

Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Ο γερανός Shanyan συνεχίζει να παρουσιάζει σταθερή αύξηση και με την αντιπροσώπευση υπερπόντιων αρχών του και του σχεδίου και της κατασκευής των προϊόντων του - παραδείγματος χάριν, των ηλεκτρικών ανελκυστήρων σχοινιών καλωδίων, των φραγμών αλυσίδων, των υπερυψωμένων και διακινούμενων γερανών ατσάλινων σκελετών, ανυψωτικός και ανυψώνοντας τις συνδέσεις και τους γερανούς φλόκων.

Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Η πολιτική επιχειρήσεών μας είναι άριστη στην εφαρμοσμένη μηχανική και η συνεχιμένος συμμετοχή με τις προόδους στην τεχνολογία, κάνει τον πελάτη μας μπορεί να βεβαιωθεί για την ασφάλεια, την ποιότητα, και την αποτελεσματικότητα!

Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Ο στόχος μας είναι απλός: να πωλήσει τον καλύτερο ανυψωτικό εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές, και παρέχει την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε προσωπικά να ξέρουμε κάθε ενός από τους πελάτες μας, και ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε το πολυτιμότερο μέρος της επιχείρησής μας, για να βοηθήσουμε άλλοι να επιτύχουν τους στόχους τους.

Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τον ανυψωτικό εξοπλισμό μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

Κίνα Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Shanyan Crane Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Sen

Τηλ.:: +86-23-68882138

Φαξ: 86-23-6888-3657

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)